tirsdag 17. april 2007

Fobier...


Hei igjen!

Vi har begynt å tenke på fobiene i forbindelse med turen vi skal på. En av oss er redd for at flyet skal bli kapret og ende en plass vi ikke vil. Terrorfaren kan jammen ryste store som små. Vi har hørt at doene i Kambodsja er et kapittel for seg selv. Stådo? Ja! Lukt? Ja! Udyr? Ikke utenkelig! Det blir en utfordring. Klask, klask, klask oppover veggene. Søte? Ikke for oss som før har sett en stor hvit en rase rundt på et hotell på Kreta. Disse skal til sommeren bli våre kjærkomne venner. Tro det, eller ei. Firfislene spiser mygg, som ihvertfall ikke blir en del av vennekretsen i Kambodsja. Gekko! Store slamper av noen øgler, som det visstnok skal være en del av på Tioman. Halvannen meter med forhistorisk kryp høres skremmende ut, men de skal visst være ganske skvetne av seg. Nå er ikke rotter og dårlig hygeniske forhold nevnt, men det er sikkert andre ting vi kommer til å møte på.

Men dette er jo bare litt av turen. Vi gleder oss, og nå begynner noe av undervisningen å komme på plass, selv om det er noen timer igjen med arbeid.

2 kommentarer:

Dagrun sa...

Jeg legger merke til at bloggen nå er kommet i BLÅ utgave... :) Det var overraskende! NOT!

En elev hos oss var nettopp i Malaysia, og han hadde hatt det veldig bra. Spørs vel bare om han levde i litt mer luksus enn det dere skal gjøre?!?

Ta med fluesmekker!!

Småen sa...

Konge blogg!! Gleder meg til å lese, og ja, eg ska be:) Synes dere er en modig familie, og vet noen av de velsignelsene og utfordringene dere kan komme til å møte.

Si fra hvis dere vil ha noen tips;)