lørdag 7. april 2007

Vi skal på tur

Dette er familien Dysthe sin blog. Hvorfor blog fra en helt vanlig familie? Ikke fordi hverdagen vår er så veldig fantastisk, men fordi vi skal gjøre noe til sommeren som for oss er fantastisk. Vi skal på tur. Vi skal besøke tre land i Asia, som vi nesten bare før har hørt om, uten å tenke mer over det. Nemlig Indonesia, Kambodsja og Malaysia. Det blir spennende!
Grunnen til at vi legger ut på denne reisen er at menigheten vi går i, Norkirken Sandnes, stadig oppmuntrer til misjon, fordi det er vårt oppdrag og privilegium som kristne. Så da det bød seg en mulighet for oss til delta som undervisere på to konferanser om søndagsskolearbeid, sa vi ja - etter uker med tanker og bønner.
På denne blogen kan du lese om forberedelsene vi gjør for å reise, tre barn og to voksne. Du kan få innblikk i undervisningen vi skal dele, vaksinene vi må ta, pakkingen og forberedelsesmøtene. Når vi setter oss på flyet 26. juni kan du bli med på reisen via dette mediet, hvis vi da klarer å oppdatere det i tilstrekkelig grad.
Så da leses vi etterhvert. Ber du? Be gjerne for forberedelsene, undervisningen, det usikre, ungene, sykdommer som kan forringe turen, flyreisen og alt som Gud kan holde sin hånd over.

2 kommentarer:

Dagrun sa...

Hei! Dette skal jeg følge med på! Moro å være til inspirasjon. :)

Anonym sa...

чтобы добавлять свои статьи, обязательно ли регистрироватся?