torsdag 12. juli 2007

Hvor lenge var Adam i Paradis?


Hei igjen!

Helt ytre sett kan dette minne om Paradis, her er en flott strand, et deilig badebasseng og en varm sol, som fra tid til annen skjuler seg bak skyene. Det er veldig flott her og vi blir til den 15.

Det er ubeskrivelig godt aa ikke ha noen ting paa agendaen, bare bade, spise og slappe av. Jo, vi trengte det sikkert. Men det er ogsaa godt aa bruke noen dager paa aa fordoeye inntrykkene vi har faatt de to foerste ukene av turen. Noen ansikter har brent seg fast: Sithoun, Lysom, Somoll, Lyna, Joe, Sammy og Smiley. De har gjort sitt til at denne turen aldri gaar i glemmeboken.

I grunnen er det slik at en badeferie i etterkant for det meste kan brukes til bearbeiding. Her er vi bare oss selv og mange vi egentlig ikke trenger aa forholde oss saa mye til. For ungene sin del har det vaert godt aa treffe to gutter fra Oslo, som de bader sammen med.

Hva solen angaar, saa fikk vi alle i rikt maal i gaar. I dag har K'en blemmer paa haka og vi andre er noksaa saare paa skuldre og rygg. Da er det godt at solen i dag for det meste er dekket av et tynt skylag.

En siste ting for i dag: En ansatt gikk forbi oss paa bassengkanten med et flott fruktfat. "Det skulle jammen smakt," sa AMor. Saa kom A'en springende med beskjed om at det hadde kommet en mann til rommet vaart med frukt. Etter aa ha sjekket med resepsjonen kunne vi bare spise. Det var dagens store velsignelse.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei alle sammen. Det har vært så fint å følge dere på hele turen og se alt dere har fått oppleve!! Jeg er stiolt av å være kusina di,Hans. Var forresten på Sørbo i går sammen med mor, så jeg har ferske hilsener fra Kolbu.Hadde en flott dag der. Det er nok ei som venter på at dere skal komme hjem snart!! Kos dere de siste dagene dere er i Asia.Dere trenger det etter alle inntrykkene dere har fått med dere. Hilsen Randi.