torsdag 19. juli 2007

Kuala Lumpur - siste etappe

Vi venter paa taxien som skal kjoere oss til KLIA - flyplassen. En siste oppsummering er da paa sin plass, foer vi setter oss paa flyet og er ventet hjem 11.30 i morgen.

Kuala Lumpur er et mylder av folk, kulturer, religioner, kjoepesentre og markeder. Vi har hatt 5 innholdsmettede dager her. Hotell Istana, der vi bor, er et par nummer for fint for oss, men vi har da kommet og gaatt i Crocks og t-skjorter.

En av dagene leide vi taxi i 3 timer og fikk sett mye av det vi hadde paa lista vaar: Telekommunikasjonstaarnet, 421 meter og fjerde hoeyest i verden av sitt slag. Da saa vi store deler av denne storbyen. Det neste var Malaysia Eye, som laa nede ved et vann. Kjempeflott omraade og oeyet var faktisk stoerre enn det i London. En halv time utenfor byen ligger Batu Caves, som er et hinduistisk tempelomraade i en fjellgrotte. 272 trappetrinn opp i varmen. Merkelig foelelse med alle hinduene som ville komme dit for aa tilbe gudene sine. Vi avsluttet rundturen med besoek i Negara Zoo. En sloev og nedslitt dyrepark. Toppen av kaka var showet paa 10 minutter - med 3 papegoeyer som gjorde noen kunster og 1 orangutang som skrelte en kokosnoett.

Vi hadde en hel dag i en svaer badepark, Sunway Lagoon. Helt konge for ungene. Her var det mange vannsklier og basseng med boelger og strand. Oppe i hoeyden i parken var det karuseller og berg-og-dalbaner. Tiden gikk veldig fort.

Ellers har vi vaert oppe i Petronas Twin Towers og gaatt paa broa. Hoeyt nok for noen av oss. Selgerne i Chinatown har ogsaa gjort sitt for aa prakke paa oss varene sine, gode fakevarer... Vi har med oss noen poser med klaer og sko derfra.

Det skal bli godt aa komme hjem til hverdag, grovskive, melk og rene klaer :)
Om seks timer letter flyet og vi skal se tilbake paa sommeren 2007 - med glede!


Beste hilsener fra Anita & Hans - Andreas & Kristian & Martine

3 kommentarer:

Småen sa...

Hjemme i dag? Gleder meg til å høre om det dere har opplevd og gjort sammen!!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra