onsdag 16. mai 2007

Inspirasjon

Ting skjer! Vi begynner å kjenne på pulsen at vi snart skal ut på familiens STORE ekspedisjon. Denne uka var teamet vårt samlet igjen. Vi har forresten hatt mange samlinger. Noen for å klargjøre forventninger, andre for å klargjøre undervisningen vi skal ha. Det har vært kjempespennende, det er jo ikke alle vi kjenner like godt. Vi fem i familien kjenner hverandre ganske godt etterhvert, men de tre andre kjenner vi bare fra menigheten og ikke som reisekamerater.

De andre tre er AK, som vi kjenner fordi hun har vært med i Kongeriket de to siste årene. Elisabet har også vært med der en stund, men vi har alikevel ikke hatt så mye med hverandre å gjøre. Pastor Terry har H'en blitt ganske godt kjent med etter noen fotballkamper med Start og gode samtaler ellers. Så teamet er altså på åtte mer eller mindre nervøse Østen-farere.

Men denne uken hadde vi et møte, som gjorde at vi nå drømmer om turen, gleder oss mer og har fått bokstavelig talt mer bilde av hva som kan møte oss. Vi fikk besøk av ei jente ved navn Ingrid Elisabeth. Hun har denne vinteren brukt fire uker sammen med et team fra IMI-kirken sin bibelskole, Acta, i Kambodsja. Hun var full av inntrykk og fortellerglede og viste oss hundrevis av bilder fra sin tur (ja det var ikke langt i fra). Men det var veldig kjekt og veldig inspirerende.

Hun fortalte om maten, dusjen, kirken, plaststolene, myggnettet, pengene, vaksinen, S-21 fengslet, knivene, varmen, firfislene(men det var bare så vidt), men mest om menneskene. De var så hjertelige, varme, åpne, lette å komme i kontakt med. Det var tydelig det hadde gjort inntrykk på henne.

Det var helt fantastisk for oss å møte noen som har vært akkurat dit vi skal (for de fleste i verden: middle of nowhere). Kvelden gav oss bare et nytt ønske om å komme oss avgårde, men det er visst mye som skal skje før det.

På søndag skal vi vaksineres...

1 kommentar:

Dagrun sa...

Lykke til med sprøytene!!! :)