onsdag 30. mai 2007

Pakkeforberedelser

26. juni reiser vi fra Sola, om Amsterdam til Kuala Lumpur og videre til Medan, Sumatra. Den siste tiden har vårt fokus vært i Kambodsja. Vi gleder oss til å møte Normisjon sin kontaktperson, pastoren i Chhuk og menigheten der. Forventningene er store, men vi blir litt ydmyke med tanke på det vi skal utrette.



Men før vi kommer dit skal vi være 5-6 dager på Sumatra. Vi skal møte Silje, Ole Morten og Martin, som bor der og gjennomføre barnelederkonferansen sammen med 40-50 lokale søndagsskoleledere. Det blir fantastisk. Vi har fått en utrolig mulighet.



Innimellom øver vi nå på stoffet vi skal undervise, lærer sangene vi skal øve inn med folka der og samler på triks vi kan oppnå kontakt med lokalbefolkningen med.



Skulle forresten ha kjøpt en koffert... Vi skal ha med oss en del ting vi kan gi bort, ja og så må jo Løven være med. Løven er maskotten til Kongeriket, og han vil svært gjerne komme litt nærmere hjemlige trakter. Kanskje møter han noen artsfrender?



Det mest spennende vi skal ha med oss er kanskje Evangcubene. Det er små kuber med bilder, som viser evangeliet fra A til Å. Disse fungerer godt til evangelisering og gjerne i et en-til-en-møte. Alle deltakerne som kommer på konferanse skal få en slik å ta med seg hjem. Tenk hva den kan bety...


Hva pakking angår; det blir nok administratorens hovedansvar. Bukser, shortser, skjørt og t-skjorter. Myggnett, kull, Idoform og myggolje. Heldigvis kan vi ha med oss 20 kg hver. Da skal vi nok få med oss det meste.

Ingen kommentarer: