tirsdag 8. mai 2007

Reiserute

Nå er det klart. Den lange flyreisen er betalt (den kjentes på pungen), og vi kan bare begynne å glede oss. Det er ikke tvil om at selve flyreien kommer til å bli en slitsom affære. Les bare videre: Stavanger - Amsterdam - Kuala Lumpur - Medan - Kuala Lumpur - Phnom Phen - Kuala Lumpur - Tioman - Kuala Lumpur - Amsterdam - Stavanger. Ja, det skulle vel være alt.


Vi har heldigvis noen gode stopp underveis. Et døgn her og noen timer der. Og best av alt: Vi får store opplevelser de dagene vi skal være i ro.


Fikk nettopp mail fra Sumatra. Der skal vi ha to dagers konferanse på et leirsted 40 minutter fra Medan. Søndagen skal vi på en gudstjeneste, enten engelskspråklig eller lokal indonesisk. Så bærer det ut i jungelen. Der venter en av verdens to stammer av orangutanger på oss. Noen av oss ser veldig fram til det.


Når vi kommer til Kambodsja skal vi langt ut på landsbygda. Det tar cirka tre timer med lastebil fra Phnom Phen, men det er ikke godt å si hvor langt det er i kilometer. I landsbyen Chhuk (ikke klag på stavemåten) skal vi igjen ha to dager med konferanse og bo på stedets eneste gjestehus. Vi er spente på hvordan det blir.

Ingen kommentarer: