torsdag 14. juni 2007

12 dager igjen - billettene har kommet




12 dager. 12 korte dager. 12 hektiske dager. 12 dager med forventning - nå er tiden der snart. Vi gleder oss mer og mer. For et par dager siden kom flybillettene. En svær bunke - vi skal jo både hit og dit.

Tirsdag 26. før fuglene våkner går flyet til Amsterdam. Etter formiddagshvilen går ferden videre til Kuala Lumpur. Neste dag, tidlig på morgnen, er vi framme. Et helt døgn på fly. Det virker i overkant (og er det i realiteten også). Nå blir det til at vi reiser direkte til Indonesia og lander forhåpentlig trygt i Medan tidlig på formiddagen. Pussig nok kommer vi fram på samme tidspunkt som vi reiser fra KL. Regner med at noen er trøtte og sure da, ja.

Men så blir det nesten en uke i ro. Vi får et par dager til å aklimatisere oss og snu døgnet. 29. og 30. juni blir det konferanse på et leirsted i nærheten av Medan. Ca 50 barneledere har meldt seg på. Tipper noen skjelver i buksene den dagen...

Etter konferansen skal vi besøke Bukit Lavang. Det er et reservat for orangutanger. Som sagt er Sumatra en av to plasser i verden der det finnes orangutanger. Det blir kult!

3. juli fyker vi til Kuala Lumpur igjen. Denne gangen får vi et døgn der og kan lukte litt på en av byene i Sørøst-Asia med stor økonomisk framgang. Der er det kinesisk marked og nattmarked og helt sikkert litt av hvert å ønske seg.

4. juli: Reisemålet med størst usikkerhetsfaktor: Phnom Penh. Tidlig morgen reiser vi dit og bruker i underkant av timen på turen. I PP blir det en dag til å se seg om og besøke torturfengslet S-21 og Gullpalasset. Det blir skikkelig eksotisk!

Ny barnelderkonferanse venter 6. og 7. juli i landsbyen Chhuk. Ut fra mailer som er utvekslet de siste ukene, har vi noen flotte dager i vente. Også her vil 50 barneledere høre på oss, og vi lære og oppleve hvordan de gjør. Kjenner at forventningen stiger i takt med antall avsnitt :)

9. juli reiser vi tilbake til KL i Malaysia. Her skal vi ta farvel med reisefølget vårt, som reiser direkte tilbake til Norge. Vi blir over et døgn i Østens New York og utforsker litt. Tirsdag 10. setter vi kursen mot sol, sand, snorkel og vann i Redang, nordøst i Malaysia.

Vi skal være fem netter på Redang. Her skal vi fordøye inntrykk og få oss noen nye. Som familie er det viktig at vi kan bruke dager sammen, bare oss. Snakke, leke og kose oss.

Men så blir det Kuala Lumpur igjen, denne gangen på skikkelig. Nå skal vi ha fem dager med shopping og fornøyelsespark, grottevandring og bestigning av tvillingtårn. Når dette er gjennomført er vi sikkert klare for å vende nesa hjemover.

19. juli kl 23.55 tar flyet av fra flyplassen i KL og 11.30 dagen etter er vi forhåpentligvis på norsk jord igjen. Dette blir så innholdsrikt, at vi aldri har vært med på lignende.

1 kommentar:

Tirana Tirani sa...

i dunno what language is this but im from kuala lumpur. thank you for visiting my country =D