tirsdag 26. juni 2007

Vi er i Amsterdam

Her sitter vi - flyet til Kuala Lumpur er fire timer forsinket. Men vi koser oss. Vi har spist paa McDonalds paa Malaysia Airlines sin regning. Har flere matbilletter tilgode - ikke verst. Det ser ut som vi faar et senere fly ut til Sumatra, saa da blir det bare noen faa timer forsinkelse der ogsaa. Ingen sure miner, bare godt aa ha kommet igang med reisen. PS: Traff Loeven paa McDonalds. Den saa mett og god ut den ogsaa.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Det er Øyvind Hope. Fikk ikke sagt skikkelig god tur på søndag. Jeg ønsker dere med dette en god tur og Guds velsignelse. Sitter på kontoret i Krsand og ber for dere!

Anonym sa...

Hei hei.

Så kjekt at dere er kommet i gang.
Ønsker dere en riktig god tur videre. Følger med dere på turen.

Hilsen Torunn.

Anonym sa...

Heisann! Kjekt å høre at dere ikke er så mange kilometrene borte nå! Vi lover å stå klare på flyplassen!

hilsen oss

Dagrun sa...

Godt dere er kommet dere av gårde. Leser på nettet at flyplassen på Sola ble evakuert i ettermiddag... Hadde jo vært kjipt å bli sittende der. God tur videre! :)

Anonym sa...

Hei hei. I dag plaskregner det her hjemme, grått og trist! tenkte dere gjerne ville vite det i tilfelle dere lenkter ørlittegranne hjem... Og værmeldingene sier Regn, regn, senere regnbyger,over til Tromsø! (intern Anita) Nei bare kos dåkke, dåkke ska tiå få frysa! Forts go tur! Elisabeth

Anonym sa...

Hei, hei :-) Kom over reportasjen om dåke i Dagen...spennande! Vil ønska dåke alle ein riktig god tur! Her regner det i dag, men temperaturen er bra. På fredag reiser me nordover til farmor, det gleder me oss til både store og små. Seinare i sommar går turen til Kiel saman med nokre vener. Skal helsa så masse frå slekta her i Kvinnherad. Klem og GOD TUR videre!!

Helsing Sigrunn