torsdag 21. juni 2007

Når 8 blir til 7

Dette har vært en tung dag. Pastor Terry ringte i dag og sa at han ikke kan bli med på turen, morens tilstand var forverret og han var rådet til å bli hjemme. Hjelp! Det er rart med det når teamlederen, han som har gjort reisen før og gjort erfaringer vi hadde hatt god bruk for, ikke kan bli med. Vi blir litt usikre, reddere, og delvis fortvilet. Hvorfor dette?

Kunnskapsordet fra Huskirka dukket opp igjen; dere kan få utfordringer dere ikke hadde regnet med, men vil oppleve utrustning nok til å komme gjennom det. Må innrømme at det ikke var lett.

Vi har vært i kontakt med Sumatra og konferert om hvordan vi skal legge det opp nå, når teamlederen er borte. Jo, vi kan få det til. H'en skal undervise Terrys del om visjon og misjonærene kan ta noe. A'en får trolig mer ansvar for lovsang og sanginnlæring. Teamet får utfordring i forhold til å sende søndagsskolelederne ut - dvs hjem til sine egne.

Spenningen blir ikke mindre med siste døgns utvikling, men vi er trygge. Skulle bare mangle, vi vet jo hvem vi har med å gjøre:)

Og i morgen kommer Sandnesposten og Dagen. Rene pressekonferansen...

3 kommentarer:

Anonym sa...

dette går bra, med guds hjelp. Nothing is impossible WITH God- Luk 1,37.
Jeg skal be.
Grethe, Stange

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Småen sa...

Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å plutselig være uten teamlederen, men jeg håper og tror at dere vil få erfare at det er Gud som er stor, for det er Han som gjør ting gjennom oss. Noen er mer trente til å være lydig mot Gud og gjøre det Han sier, men Gud er nær og Han vil gi dere det dere trenger på veien.

"Herren vil selv gå foran deg. Han vil være med deg. Han slipper deg ikke og svikter deg ikke. Vær ikke redd, og mist ikke motet!"
5.Mos 31,8

PrehOhn potimpo - Gud velsigne dere