lørdag 23. juni 2007

Sommerfugler i bagasjen og i magen


I dag gjøres de siste forberedelser. Det er bare tre dager igjen. M'en har fått tilpasset sommerfuglvinger - jo hun skal være med på flyet, men trenger dem til en illustrasjon. MorA øver sanger og bevegelser. H'en har lagt inn alt som skal være med på minnepinne og mp3-spilleren. Dessuten er pass og billetter kopiert i tilfelle ting skulle gå galt med noen av originalene. Mye å holde orden på, men det kribler i magen. Et symptom på reisefeber?


I går ble det gjort en fordeling mellom teamet og folk på Sumatra, på undervisningen pastor Terry skulle hatt. Det blir ikke slik det kunne blitt, men det blir slik det blir. Det kjennes trygt, om enn "shaky", å bli avhengig av Han som er større enn oss.


I morgen skal hele teamet sendes ut fra Norkirken. Det skal bli godt å omsluttes av vennene våre og menigheten vår. Fellesskapet er utrolig sterkt, og nå er det vår tur til å bli båret. Det ser vi fram til.

4 kommentarer:

Torhild sa...

Hilser dere alle 5 med en keltisk velsignelse:
Må din vei komme deg i møte.
Vinden alltid være bak din rygg.
Solens lys leke på ditt kinn.
Regnet falle vennlig mot din jord.
Og må Guds gode hånd verne om deg
til vi møtes igjen!

Anonym sa...

Tusen takk for en flott Gudstjeneste i Norkirken. Sterkt å se alle som deltok i forbønn for dere.Utfordrende tale som var til oss alle. Og takk at dere tar deres del av stafetten. Vi vil ta vår og sammen skal vi bli sterke i løpet for å nå de unådde.
Må dere få kjenne fred i hjertet og få være friske nå fram mot avreise. Lykke til med pakking Anita. Du er god..Ja Hans også. For et team. Og så de herlige små misjonærene som Martine, Eirik og Andreas er. Dere er heldige som har slike gode foreldre..
Vi beundrer dere to som er villige å gå Guds vei. Guds velsignelse gjør rik.

Cathrin sa...

fant plutselig bloggen dokkas:D eg ville bare ønska dokke en kjempe god tur.... dokk e tøffe.... mens dokk e langt vekke e me på skjærgårds... me sga huska på dokke:D Gud velsigne dokk alle 5.. å di to andre og då:D

klem fra Cathrin på hana:D

Anonym sa...

Tenk nå e det ikkje mange timane igjenn så sidde dåkke på flyet! Eg beundere dåkke, det må eg bare få sei.Alle forberedelsene og alle vaksine sprøytene... dåkke har vert goe! Dåkke vil nok oppleva og erfara ting som me her hjemma bare kan drømma om. Me vil i hvertfall huska på dåkke i bønn og be om Guds rike velsignelse på turen! GO TUR TE ADLE 5! K9b Elisabeth