mandag 18. juni 2007

Vaksinering

Vi er gjennomhullet - lekker snart. I går hadde vi siste runde med vaksinering før avreise. Det har vært påfyll av stivkrampe, polio og difteri for oss voksne. Ellers har alle fått vaksine mot tyfoid og hepatitt A og B. Det ble mange stikk det! For å unngå den store skrekken med diarè har vi også tatt drikkevaksine.



To søndager har gått med til vaksinering og alt er proffesjonelt utført av vaksinasjonssykepleieren i menigheten. Helt genialt. Stor takk til Oddy :)



Det store spørsmålet har den siste tiden vært om vi skulle ta malariatabletter og eventuelt hvilket merke vi skal gå for. Noen har skremt oss opp med å fortelle om psykoser og mareritt. Ja, vi tok ingen sjanser. Det ble Malarone på oss voksne og Lariam på de små. Vi håper det går bra for alle... Blir vi syke nå er det jammen ikke vår feil.



Det er en travel uke vi er gått inn i. Alt undervisningsmatriellet skal på plass, og det er sykt mange detaljer som administratoren skal ha oversikt over. Tro det eller ei; hun er gått lei av shopping. Tror vi reiser neste år også:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei alle sammen!

Med vaksinering unnagjort er nok den mest "smertefulle" delen av turen også overstått)

Det har vært kjempeflott å se hvor grundig dere forbereder dere til teamturen. Ønsker dere en velsigna god uke og stadig større forventninger i den siste uka før avreise. Kos dere med pakkinga! Reisefeber er verdens beste sykdom! Vi gleder oss veldig til dere kommer!

hilsen
oss i Indonesia

Maria. sa...

Hei på dere!!
Nå er det bare få dager igjen til dere reiser og kan tenke meg hvordan det føles!!
Håper og ber for at alt går som planlagt.

Det blir kjempe gøy å følge dere med på turen gjennom denne siden.

Stor klem til hver av dere, fra oss alle sammen i Søgne.